Enj, Maj 25, 2023
Banner Top
Banner Top
I shndërroi gomat e veturave në shtretër për kafshët e rrugës (FOTO)

Një burrë 23 vjecar nga Brazili, Amarildo Silva Filho, ka pasur një ide shumë kreative!

Për të mos i hedhur gomat e veturave, Filho, ka vendosur që këto goma t’i bëjë shtretër për kafshët e rrugës.

Ai para dy viteve kishte filluar që t’i koleksionojë gomat dhe ato i ka ridizajnuar si shtretër për kafshët.

Nga puna që ka bërë ka realizuar gjashtë mijë shtretër për kafshët e rrugës!

Më poshtë mund t’i shikoni disa fotografi nga puna e këtij burri në Brazil:

Image result for amarildo silva turn tires into beds
Image result for amarildo silva turn tires into beds
Image result for amarildo silva turn tires into beds
Image result for amarildo silva turn tires into beds
Image result for amarildo silva turn tires into beds

Youtube

Arkiva

Kategoritë