Mar, Sht 19, 2023
Banner Top
Banner Top
Vitaminat që përmbajnë pemët dhe perimet

Pemët dhe perimet janë tejet të rëndësishme për shëndetin tuaj. Janë burime natyrale të shumë vitaminave dhe mineraleve dhe duhet me patjetër të jenë pjesë e menusë tuaj. Gjithashtu, është e vërtetuar që mund të iu mbrojnë nga shumë sëmundje.
Pemët dhe perimet përmbajnë vitaminë A, C, E, magnezium, zink etj. Frutat dhe perimet kanë pak yndyrë, sheqer dhe krip. Janë burim shumë i mirë i fibrave.
Por e rëndësishme është që frutat të konsumohen të freskëta.

Në Kosovë, është Tregu Ditor, vendi ku ju mund të blini pemë dhe perime, tejet të freskëta.
Motoja kryesore e Tregut Ditor është “Shëndetshëm për të gjithë” dhe synon që kërkesës së konsumatorëve t’i shtojnë vlerë pozitive duke ofruar zgjidhje maksimale për sa i përket ofrimit të frutave dhe perimeve të freskëta, si dhe produkte të tjera organike.
Tregu Ditor, ka zbritje të herëpashershme, ku ju mund të blini ushqim të shëndetshëm me cmime shumë të lira. /Familja Jone

Image may contain: food

Youtube

Arkiva

Kategoritë