Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Testet hematologjike, ku mund të kryhen?

Testet hematologjike, mund të përdoren për t’i zbuluar dhe diagnostifikuar shumë lloje të sëmundjeve, përfshirë këtu: inflamacionet, infeksionet si dhe aneminë.

Hematologu, është i specializuar për gjakun dhe për çrregullimet që mund të ndodhin. Nëse referoheni të shkoni tek hematologu, ju me siguri që duhet t’i kryeni testet e gjakut për të kuptuar shkakun e simptomave.

Testet më të sigurta të gjakut mund t’i bëni tek CT Beni.

Image may contain: text

Youtube

Arkiva

Kategoritë