Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat që vijnë nga ankthi

Mënyra më e mirë për ta larguar stigmën ndaj ankthit, është diskutimi për të. Janë disa simptoma të ankthit që shpeshherë personi që i bën ndjehet i turpëruar.

Shprehi të dëmshme
Shprehi si ngrënia e thonjve, prekja e flokëve mund të jenë shenja tipike të ankthit.

Zemërimi
Ankthi shkakton tek personi zemërim dhe frustrim. Ndonjëherë personi mund të zemërohet nga një zhurmë e vogël.

Diarrea
Nga ankthi shumë persona mund të kenë diarre.

Probleme me gjumë
Ballafaqimi me ankth gjatë ditës, shkakton pagjumësi gjatë natës.

Probleme me lëkurë
Ankthi mund të shkaktojë probleme të lëkurës si: akne, irritime e ekzemë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë