Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Simptomat depresive që shfaqen pak ditë përpara ciklit

Përpara ciklit menstrual, është një periudhë që në anglisht quhet PMS, apo periudha para mestracioneve.

Gjatë atyre ditëve, shumë gra kanë simptoma fizike por ka të tilla që mund të përjetojnë edhe ndryshime emocionale. Në disa raste kjo periudhë, mund të manifestohet me simptoma depresive.

Tek gratë që përjetojnë ndryshime emocionale para ciklit, kjo periudhë mund të manifestohet me këto simptoma:

Ndryshime humori dhe ankth.

Disa kur kanë simptoma depresive mund të ndihen: të pashpresë, të mërzitur, probleme me përqendrim, kokëdhembje etj./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë