Pre, Dhj 1, 2023
Banner Top
Banner Top
Si të kujdeseni për shëndetin oral?

Shëndeti oral, është më i rëndësishëm së sa mund ta mendoni.
Si gjithë pjesët e tjera të trupit edhe shëndeti i gojës, tregon për shëndetin e gjithë trupit. Madje në gojë qëndron disa prej bakterieve më të dëmshme e disa prej tyre mund të shkaktojnë sëmundje.
Nëse nuk kujdeseni për higjienën orale, bakteriet mund të arrijnë një nivel të lartë dhe të shkaktojnë infeksione.
Që ta mbani higjenën orale ju duhet t’i pastroni dhëmbët së paku dyherë në ditë, të hani ushqime të shëndetshme dhe pa sheqer, të ndërroni brushën e dhëmbëve cdo tre muaj dhe të bëni kontrollet tek mjeku.
Për të bërë kontroll mbi higjienën orale ju mund ta vizitoni Spitalin Sirona.
Spitalin Sirona, ofrohen shërbimet më të mira për kujdesin oral dhe trajtimin që ju nevojitet për një jetë të shëndetshme.

Image may contain: 4 people, people smiling, text

Youtube

Arkiva

Kategoritë