Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta tejkaloni dhimbjen nga humbja e një personi të dashur?

Vdekja e një personi të dashur, është periudhë traumatike dhe tejet pikëlluesë për secilin person.

Ndonëse secili e përjeton në mënyrë individuale këtë periudhë, sërish janë disa rregulla bazike e univerzale që mund të ju ndihmojë ta tejkaloni periudhën e mërzisë.

Flisni për ndjenjat që i kini dhe mos gënjeni që po ndjeheni mirë
Rrethoni vetën me njerëz të afërt
Mos tentoni që ta luftoni periudhën e zisë
/FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë