Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta dini nëse jeni dashuruar në njeriun e duhur?

Dashuria e vërtetë, nuk është si ato dashuritë që portretizohen nga filmat romantik.  Dashuria e vërtetë, nuk është gjithmonë e lumtur e nuk do ndjeni gjithmonë ‘fluturat në stomak’. Në fakt kjo është vetëm version i komercializuar i dashurisë.

Dashuria e vërtetë, është shumë më shumë se kaq!

Kur bie në dashuri me njeriun e duhur, dashuria nuk ngjason gjithmonë e lehtë. Kjo pasi dashuria nuk është një përrallë.

Dashuria me personin e duhur, nuk është gjithmonë e lehtë. Lidhja kërkon kompromis dhe sakrificë. Dashuria e vërtetë është të luftohen gjërat e këqija së bashku. Dashuria e vërtetë është zgjidhja e problemeve së bashku.

Kur bie në dashuri me personin e duhur, do e kuptoni pasi do ndiheni ndryshe. Do e përceptoni dashurinë nga një perspektivë tjetër. Do mësoni që dashuria mund të jetë e vështirë e njëkohësisht e mahnitshme. Do mësosh, që dashuria nuk është ashtu sic portretizohet në filmat romantik të Hollyëood-it.

Youtube

Arkiva

Kategoritë