Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Si duken tani fëmijët e filmave dhe serialeve të viteve 2000? (FOTO)

Filmat dhe serialet ku marrin pjesë fëmijët, na ngulitin në kokë imazhet e tyre dhe shpeshherë bëhemi kurioz të dimë se si duken pasi vitet kalojnë.

Më poshtë mund t’i shikoni disa fotografi se si dukeni tani fëmijët e filmave dhe serialeve që i kemi ndjekur:

Carla Diaz (Clone)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Sthefany Brito (Clone)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Christian and Joseph Cousins (Twin Sitters)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Nicholle Tom (Beethoven)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Hanna R. Hall (Forrest Gump)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Camila Bordonaba (Rebelde Way)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Luisana Lopilato (Rebelde Way)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

Rachel Hurd-Wood (Peter Pan)

What Child Actors That We Adored in Childhood Look Like Today

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë