Sht, Nën 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Shërbime psikologjike edhe në Ferizaj

Roli psikologut është ai i dhënies së një ndihme “morale” i një ndihme psikologjike e bazuar kjo ne bashkëbisedim, hapje, komunikim të atyre që janë ndjesitë, emocionet traumat psikologjike që cdo kush nga ne mund të kalojë, të paktë njëherë në jetë.

Ai është udheheqësi intelektual, “zëri i koshiencës” reale.

Ai garanton, nëpërmjet metodologjisë së komunikimit, qetësinë e tregimit mbi veten, eliminimin e frikës së paragjykimeve, ndihmon individin të gjej vetveten dhe dimensionin e tij social.

Specialisti i psikologjisë klinike Visar Sadiku, i cili tash e një kohë vepron në Prishtinë, në bazë të kërkesave të shumta ka hapur qendrën edhe në qytetin e Ferizajit.

Në këtë qendër ofrohen:

-Seanca psikologjike;
-Seanca stimulimi per femije;
-Seanca logopedike;
-Vleresime psikologjike;
-Seanca me “neurofeedback”;
Ju pret nje staf profesionistesh, psikolog, terapeut stimulimi dhe logoped.

Për më shumë detaje ndiçni intervistën me Visar Sadikun.

Youtube

Arkiva

Kategoritë