Sht, Mar 23, 2024
Banner Top
Banner Top
Shenja që partneri po ju manipulon!

Manipulimi në lidhje, është një mënyrë për të shprehur fuqinë dhe kontrollën ndaj partnerit apo partneres.

Është mirë që t’i kuptoni shenjat përpara se të bëheni viktimë e një manipuluesi.

Nuk të japin kohë për të menduar – në shikim të parë mund të duket që ju japin mundësi zgjedhje, por në fakt nuk ndodhë. Në momente kur duhet të vendosni dicka, partneri ju nxiton që të merrni vendim sa më shpejtë.

Sarkazma e shpeshtë – edhe kjo mund të cilësohet si manipulim, nëse tërë kohën partneri bën sarkazmë me ju.

Të bëjnë të besoni që ju dëshironi të njëjtat gjëra – mes ju të dyve, nuk ka vend për kompromis pasi gjithmonë ai/ajo zgjedh për ju./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë