Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse duhet t’i pastroni rrobat e reja përpara se t’i veshni?

Rrobat duhet pastruar, edhe nëse i blini të reja! Këtë gjë duhet ta bëni për ta shpëtuar veten nga alergjitë e ndryshme.
Ju duhet t’i pastroni rrobat ende pa i veshur, pasi mund të keni irritime të lëkurës, e kjo gjë ndodh për shkak të ngjyrave që i përdorin për rroba.
Rrobat që mund të shkaktojnë alergji, janë ato materiale të najlonit dhe sintetike.
Sipas dermatologes, Susan Nedorost, arsyeja pse mund të ndodh alergjia është për shkak të djerësitjes apo dhe fërkimit të rrobave me lëkurë.
Ajo argumenton, që është shumë e rëndësishme që rrobat të pastrohen ende pa i veshur.
“Kur i pastroni rrobat, atëherë kjo lloj ngjyre largohet pak nga materiali”, shprehet Nedorost./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë