Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Personat mirënjohës janë më të lumtur

Hulumtimet tregojnë që personat që janë mirënjohës për  gjitha gjërat që i kanë në jetë, kanë tendencë të jenë më të lumtur dhe më të shëndetshëm.

Arsyeja pse këta persona janë më të lumtur është se përjetojnë më pak stres, depresion dhe bëjnë gjumë më të rehatshëm.

Njerëzit që janë falënderues, kanë tendencë të jenë më të kënaqur dhe të kenë lidhje më të shëndetshme.

Kjo pasi, të tillët janë më të fokusuar tek gjërat e mira dhe pozitive të jetës.

Nëse i shpenzojmë ditët duke i numëruar vetëm gjërat e këqija që i kemi në jetë, atëherë do  nuk do të mund të presim që e ardhmja të sjellë gjëra të mira. Prandaj, duke qenë mirënjohës dhe të kënaqur me jetën – gjërat e mira do të ndodhin!/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë