Enj, Shk 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Një martesë e palumtur, shkakton sëmundje në zemër!

Nëse jeni në një martesë të palumtur, bëni mirë që të shkoni ta kontrolloni zemrën!

Studimet tregojnë që një lidhje dashurie që ka shumë probleme, mund të ju shkaktojë sëmundje kardivaskulare!

Një studim i udhëhequr nga hulumtuesit e Michigan State University, zbuloi që një martesë e palumtur mund të shkaktojë probleme me zemër – e në këtë mes më së shumti pësojnë gratë!

Në këtë hulumtim ku morën pjesë një mijë burra dhe gra të martuar, u kuptua që ata persona që kanë probleme martesore kanë probleme kardiovaskulare.

Sipas këtij studimi, rreziku shtohet me moshë dhe gratë janë ato që rrezikohe më shumë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë