Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Nënës tuaj nuk i pëlqen i dashuri juaj – bënë mirë ta dëgjoni!

Të gjeni një person që dashuroni, por që nuk i pëlqen nënës tuaj – kjo mund të jetë shumë e dhimbshme.

Kur kjo gjë ndodhë, ju mund të ndjeni sikur nëna juaj nuk interesohet fare për lumturinë tuaj, por kjo nuk qëndron.

Kur je e dashuruar, ju mund të bëni edhe vendime të gabuara.është e vërtetuar që kur një person është i dashuruar, nuk mund të mendojë totalisht me objektivitet. Në anën tjetër, nënat kanë një lidhje të fortë me vajzën e tyre dhe mund të nuhasin kur fëmija i tyre është në rrezik.

Nëse ajo u thotë që ka ndjesi të keqe për partnerin tënd, atëherë ajo njëmend po ndjehet ashtu./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë