Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Minibiblioteka te memoriali “Heroinat”, sërish e pasur me libra

Minibibliotekën te memoriali “Heroinat”, në qendër të Prishtinës, e kishin kthyer në shportë mbeturinash.

Por psikologu Besnik Peci nisi një iniciativë të mrekullueshme , për ta pastruar dhe për t’i dhënë pamjen që e meriton, e kësaj iniciative ju bashkëngjit edhe psikologu Fitim Uka.

Ata e pasuruan minibibliotekën  me disa libra, për t’iu treguar atyre që e kanë shkatërruar më parë, që dashuria dhe mirësia ngadhënjen përherë përballë smirës.

Youtube

Arkiva

Kategoritë