Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Mëngjes 8+, me vetëm tri produkte

Gatuar nga: Getoarbë Mulliqi Bojaj
mama.sunshine.food

Mengjes 8+

Tashmë janë bërë dy muaj që kur keni filluar ta ushqeni bebin tuaj, dhe nuk keni shumë ide për shujtat e tij/saj, çdo ditë.

Nuk nuk nënkupton që shujta të jetë gjithmonë me shumë produkte.

Madje ju shumë herë mund ta ushqeni atë edhe me vetëm një produkt të cilin tashmë e keni provuar që nuk shkakton ndonjë alergji.

Por ne sot iu sjellim një super recetë me vetëm tre përbërës, por me shumë vitamina.

Mollë e gjelbër
Avokado
Pjepër “ananas”.

Shije dhe shumë vitamina, mbi të gjitha me shumë fibra. Pjepri hyn në grupin e perimeve të lëngshme, andaj dhe preferohet të konsumohet posaçërisht gjatë ditëve shumë të nxehta.
Avokado ka të gjitha vlerat ushqyese që duhet një bebe të konsumojë në ditë, ndërsa molla plotë fibra e vitamin A.

‼️KONSULTOHUNI me pediatrin e bebeve para se t’i prezantoni ushqimin, gjithashtu informohuni për ushqimet që kanë veti alergjene!‼️ /Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë