Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Mëngjes tropikal 10+

Gatuar nga: Getoarbë Mulliqi Bojaj
mama.sunshine.food

1/2 avokado                         
1/2 passion fruit
1/4 mango
1/3 ftua

Ftoi zihet rreth 5 min, për shkak të teksturës së fortë dhe kokrrizave. Avokado shtypet me piru, ndërsa mango dhe ftoi bluhen me lëngun e passion fruit.
Passion fruit (fruti i pasionit) prehet në mes dhe me lugë i vendoset brendësia në sitë, në të cilën mbi një pjatë shtypet me lugë – kështu i nxjerrët lëngu.

‼️KONSULTOHUNI me pediatrin e bebeve para se t’i prezantoni ushqimin, gjithashtu informohuni për ushqimet që kane veti alergjene!‼️

Youtube

Arkiva

Kategoritë