Pre, Maj 7, 2021
Banner Top
Banner Top
Kur edhe qentë bëhen festiv (FOTO)

Koha e fundvitit është periudha më e bukur e vitit.

Çdo kush bënë fotografi për të shënuar Vitin e Ri, por kushdo që ka kafshë shtëpiake mundohet që edhe ata t’i fotografojë.

Por ndonjëherë fotografitë e tyre nuk dalin më së miri… kështu s ëpaku në këtë fotosesion të realizuar nga fotografet Rhiannon Buckle dhe Violeta Draseikaite.

I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs
I Celebrated Christmas In My Photography Studio With Some Festive Dogs

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë