Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Konsumoni dardhë për të humbur peshë

Nëse dëshironi të humbni peshë, atëherë konsideroni që në dietën tuaj shtoni edhe dardhën si frutë. Dardha është e dobishme për rënien nga pesha, për shakak që përmban shumë fibra, pak kalori dhe shumë ujë.

Dardha njihet si frutë që përmirëson tretjen. Fibrat që i kanë dardhat, ju mbajnë të ngopur për shumë kohë dhe tretet ngadalë.

Dardha është ideale për të humbur peshë, pasi 85% e këtij fruti është ujë.

Fibra dhe uji përmirëson tretjen dhe shmangin konstipacionin dhe kështu ndihmon fryrjen e pakëndshme të barkut./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë