Sht, Shk 24, 2024
Banner Top
Banner Top
Kafeina ndihmon në humbje peshe

Shkencëtarët në Universitetin e Illinois kanë bërë një eksperiment lidhur me ndikimin që ka kafeja në shtim të peshës!

Ata i kanë ushqyer minjtë me dietë me yndyrë dhe sheqer të lartë. Më pas gjysmës u kanë dhënë kafeinë.

Minjtë që konsumuan ekstraktin e kafeinës fituan 16% më pak peshë dhe 22% më pak yndyrë sesa ata që nuk konsumuan kafeinë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë