Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Gratë e suksesshme preferojnë të qëndrojnë vetëm, jo me dikë që i trajton si objekte

Gratë beqare, zakonisht gjykohen nga shoqëria. Në shoqëritë patriarkale nga gratë pritet që të martohen e të bëjnë fëmijë, por kohërat kanë ndryshuar. Tani një grua, njëjtë si një burrë mund të qëndrojnë beqare e ta ketë nën kontroll jetën e saj.

Disa gra thjeshtë vendosin të qëndrojnë beqare, pasi nuk gjejnë askënd me të cilin ia vlen ta kalojnë jetën.

Në grua e fortë, e pëlqen edhe vetminë, madje këtë e preferon para shpenzimit të kohës me një burrë që nuk e meriton.

Një grua, mund të vendos të qëndrojë beqare për një periudhë të kohës, pasi preferon që ta përmirësojë veten. Pra, preferon që ta rritë veten në karrierë,  dhe të mos qëndrojë me ndonjë person që nuk pëlqen që ajo të jetë e suksesshme.

Ajo e di, që në jetë mund të bëjë gabime dhe që gabimet janë pjesë e jetës, prej të cilave mëson.

Gjithashtu, një grua e fortë preferon që të qëndrojë me një njeri që e trajton atë si objekt, por në vend të kësaj preferon të qëndrojë me një njeri me të cilin flet./Familja Jone          

Youtube

Arkiva

Kategoritë