Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Edhe tre raste të dyshuara për koronovirus në QKUK

Ditën e mërkruë edhe tre raste të reja të dyshuara me koronovirus, janë raportuar në QKUK.

Zyra për Informim e QKUK-së informon që personat e shtrirë në Klinikën Infektive janë:

Një femër 27 vjeçare nga Prishtina që studion në Piaqenza të Italisë, një mashkull 29 vjeçar nga Prishtina i punësuar në Milano si dhe një shtetas kinez 28 vjeçar që ka ardhur nga Kina në Kosovë në fillim të muajit shkurt.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë