Mar, Maj 23, 2023
Banner Top
Banner Top
Çka është varësia ndaj pornografisë?

Varësia ndaj pornografisë ju referohet kur një person bëhet emocionalisht i varur nga pornografia, deri në një masë që kjo gjë e pengon të bëjë një jetë normale.

Kjo varësi është e shpeshtë e disa mjekë këtë varësi e cilësojnë si çrregullim hiperseksual – një term ombrellë që ndikon sjelljet dhe shton masturbimin.

Varësia nga pronografia vazhdon të mbetet kontraversal e njëjtë i vështirë është edhe diagnostifikimi.

Disa profesionist shëndetësor besojnë që varësia ndaj pornografisë duhet të shikohet si problematikë në rast që:

Jeta seksuale bëhet më pak e kënaqshme

Kur personi bën gjithçka vetëm e vetëm që të shikojë një video pornografike./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë