Mër, Sht 20, 2023
Banner Top
Banner Top
Çfarë kremra për fytyrë duhet të përdorim?

Është kjo pyetje të cilin e dëgjojmë shumë shpesh, përgjigja e të cilës asnjëherë nuk varet vetëm nga lloji i kompanisë së kremrave, apo përmbajtësve.
Përdorimi i një kremi për fytyrë gjithmonë duhet të vendoset pas analizave të tipit të lëkurës.

Çdo lëkurë ka tipare të ndryshme, dhe nevojat gjithmonë ndryshojnë.

Dr. Shkëndije Dobruna Dermatologe na tregon më shumë për rëndësinë e përzgjedhjes së kremrave varësisht nga tipi i lëkurës. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë