Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Cfarë e bën një lidhje të shëndetshme?

Shkrimtari, Neil Gaiman, në librin e tij ‘The Kindly Ones”, shkruan për dashurinë.

“Isha duke e bërë një listë të gjërave që nuk ta mëson shkolla. Në shkollë nuk të mësojnë se si të duash dikë”.

Në fakt, nuk ka një recetë që mund të funksionojë për të gjithë në mënyrë që lidhja të jetë e suksesshme.

Shumë hulumtimet kanë studiuar atë se cfarë i bën njerëzit të ndahen dhe cfarë i motivon që të qëndrojnë bashkë.

  1. Filloni lidhjen me një qëllim të qartë
  2. Komunikoni
  3. Bëni aktivitete së bashku
  4. Gjeni hapësirë për veten
  5. Tregoni vëmendje dhe jeni mirënjohës

Youtube

Arkiva

Kategoritë