Sht, Nën 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Personat që i dhanë donacion flokët për pacientët me kancer (FOTO)

Pacientët me kancer, sidomos gratë e përjetojnë rëndë humbjen e flokëe. Prandaj, shumë persona vendosin që t’i shkurtojnë flokët e tyre me qëllim që të bëhen paruke për këto paciente.

Hayley Pritchard, është një floktare nga Liverpool, i ka falur flokët e saja dhe shembullin e saj po e ndjekin shumë klientë.

“Viteve të fundit, shumë njerëz bëjnë ndryshime drastike me flokë, por nuk i bëjnë donacion. Përmes kësaj iniciative, mundohem që t’ bëjë edhe të tjerët t’i japin flokët  e tyre”, është shprehur Pritchard.

Më poshtë mund t’i shikoni fotografitë nga klientët e saj që i kanë dhuruar flokët:

My Nephew Grew His Hair Out For Two Years To Donate To Kids With Cancer
She Donated 30 Inches Of Her Hair To Make Wigs For Children With Cancer
Today My Six Children And I Donated Over 17 Feet Of Hair To Children With Hair Loss
8-Year-Old Was Bullied For 2 Years While Growing His Hair Long To Make Wigs For Kids With Cancer
Here It Is Guys, My 22 Inches Of Hair Ready To Be Donated To The "Little Princess Trust"
And Just Like That... Bye-Bye Long Hair
I Shaved My Head For Cancer And Donated My Hair For A Wig
A Year Ago I Cut Off My Hair And Donated It. Here's A Before And After, One Year Difference
Last Year I Decided To Shave Off And Donate My Waist Length Hair For St. Baldrick's And Raised $1000+ For Pediatric Cancer Research Grants

Youtube

Arkiva

Kategoritë