Die, Mar 17, 2024
Banner Top
Banner Top
15 tetori – Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë

Data 15 tetor është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, si Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë.
Shtetet evropiane këtë ditë e shënojnë duke vizituar viset malore e këtë e bëjnë përmes ecjes.
Me qëllim të promovimit të ecjes në natyrë, OBSH-ja ka caktuar ditën e 15-të të muajit tetor si ditë për të ngritur vetëdijen e institucioneve dhe qytetarëve për rëndësinë që ka natyra.
Përndryshe, ecja në natyrë duhet të bëhet nga të gjitha moshat, pasi këtë gjë e rekomandojnë shumë edhe mantelbardhët.

Youtube

Arkiva

Kategoritë