Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Zemërimi nuk po ju lejon të dobësoheni!

Në rast që ju duhej një arsye më tepër  për të përmirësuar humorin tuaj, nutricistët tani kanë zbuluar që zemërimi ndikon në shtim të peshës.

Pavarësisht sa bëni ushtrime fizike, nëse ju jeni të zemëruar, nuk mund të arrini peshën ideale.

Nutricisti meksikan, Juan Manuel Romero Villa, në librin “El Que se enoja engorda” – shpjegon që zemërimi  është arsyeja për mbipeshë.

Autori shpjegon që lidhja mes emocioneve dhe ushqimit është e padiskutueshme dhe zemërimi ndikon që të ushqeheni shumë.

Emocionet negative si mërzitja, zemërimi dhe ankthi ndikon që ju të hani më shumë./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë