Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Vegan Therapy

Gatuar nga: Green & Protein

Petë integrale me spinaq dhe fara liri

Sallatë e gjelbër

Oriz integral

Përzierje perimesh

+Salcë vegane e shtëpisë

+Kripë nga Himalajet

Burrito me petë integrale të spinaqit është një prej recetave speciale në Green & Protein, një ushqim I shpejtë por I shëndetshëm.

Spinaqi ka nivel të lartë kaliumi dhe hekuri, duke u renditur një ushqim i shkëlqyer për trurin.

Kaliumi ndihmon në funksionimin e trurit. Spinaqi është i mbushur me antioksidantë, dhe mbron qelizat e trurit nga dëmtimi.

Ai përmban gjithashtu folate, magnez dhe vitamina E dhe K që ndihmojnë në parandalimin e dementia-s (harresës).

Për të menduar më qartë dhe për të reaguar më shpejt, konsumoni më shumë spinaq.

Spinaqi njihet për vlerat e tij ushqyese, rrit vitalitetin dhe përmirëson cilësinë e gjakut spinaqi është i disponueshëm gjatë të gjithë vitit, por sezoni i tyre fillon në fund të muajit gusht dhe vazhdon deri në muajin prill.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë