Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Vakuumi i stomakut, sekreti për të pasur muskuj barku

Ky është trendi më i ri i botës së fitness-it dhe konsiderohet sekreti për të pasur një bark të sheshtë e muskuloz.

Një ushtrim super i thjeshtë dhe i sigurt.

Vakuumi i stomakut është një ushtrim frymëmarrjeje që vë në punë një prej muskujve më të thellë të barkut duke e kontraktuar atë.

Nëse bëhet siç duhet, përveçse do t’ju japë muskuj për t’u pasur zili, do të përmirësojë qëndrimin tuaj dhe do të reduktojë dhembjet e shpinës.

Ja një demonstrim i këtij ushtrimi:

Arkiva

Kategoritë