Pre, Shk 16, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushtrimet që ju mundësojnë të largoni dhjamin nga shpina

Ne shpesh neglizhojmë pjesën e prapme të trupit dhe sqetullat gjatë stërvitjeve, ndërsa përqendrohemi në pjesët e trupit që shohim në pasqyrë më shpesh si këmbët dhe të pasmet.

Pas stërvitjes së parë, me siguri do të ndiheni sikur keni punuar me muskujt që as nuk e dinit se i keni pasur.

Mos harroni se trajnimi është efektiv vetëm kur kombinohet me dietë të shëndetshme dhe aktivitete kardio.

Kryeni këto stërvitje 2 ose 3 herë në javë, duke qëndruar sa më pak të jetë e mundur në mes të ushtrimeve.

Është mirë të filloni stërvitjen tuaj me një ngrohje të trupit prej  rreth 2 minutash. Litari i hedhjes është një mënyrë e shkëlqyer për të punuar shpatullat tuaja.

Përfundoni stërvitjen tuaj me shtrirjen nga mbrapa. Për shembull, mund të kryeni çdo stërvitje që ju e dini. Ne këshillojmë përdorimin e një topi, pasi ajo në mënyrë efektive shtrihet në pjesën e poshtme të shpinës duke siguruar një lëvizje më të madhe të lëvizjes.

Pas këtij plani të stërvitjes, ju jo vetëm që do të shpëtoni nga dhjami mbrapa, por gjithashtu do të ndërtoni muskujt për të ruajtur ecjen sa më të mirë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë