Hën, Mar 25, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushtrime që lehtësojnë dhimbjet e lindjes

Mjekët shprehen që lindja është sikur të vraposh një maratonë – pra, duhet shumë përgatitje dhe ushtrime në mënyrë që lindja normale të kalojë më lehtë.

Të jesh aktive fizikisht gjatë muajve të shtatzënisë, lehtëson jo vetëm përditshmërinë gjatë nëntë muajve por edhe lindjen.

Më poshtë do mund t’i shini disa ushtrime fizike të ilustruara me fotografi që të gjithë gratë shtatzëna mund t’i bëjnë në shtëpi. /Familja Jone

8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery
8 Exercises You Can Do During Pregnancy to Have a Less Painful Delivery

Youtube

Arkiva

Kategoritë