Mër, Nën 29, 2023
Banner Top
Banner Top
Thuani lamtumirë celulitit me këta hapa!Celuliti është një term për formimin e gungave dhe zbehjeve në lëkurë. Zakonisht prek kofshët por mund të ndodhë edhe në zona të tjera.

Celuliti mund të prekë si gratë ashtu edhe burrat, por është më i zakonshëm tek femrat, për shkak të shpërndarjeve të ndryshme të yndyrës, muskujve dhe indit lidhës.

Shkaku i saktë i celulitit është i panjohur, por duket se rezulton nga një bashkëveprim midis indit lidhës në shtresën dermatologjike që shtrihet nën sipërfaqen e lëkurës, dhe shtresën e dhjamit që është pikërisht poshtë tij.

Mirëpo, gjithmonë ka zgjidhje. Nëse dëshironi të çliroheni njëherë e mirë nga celuliti, ndiqni këshillat e mëposhtme:

  • Ikni përdorimit të brumrave. Hani shëndetshëm, sa më shumë fruta e perime
  • Konsumoni sa më shumë ujë që të jetë e mundur
  • Përdorni kremëra për trup
  • Merruni sa më shumë me aktivitet fizik, palestra do të ishte zgjedhje ideale./Familja JonëTags:

Lajme te ngjajshme

No Related Article

Youtube

Arkiva

Kategoritë