Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Të mirat që vijnë nga portokalli

Jemi në sezonën e portokallëve, prandaj përmes këtij artikulli ju do mund të kuptoni për të mirat që vijnë nga portokalli:

Portokalli është i pasur me Vitaminë C

Antioksiduesit dhe Vitamina C e portokallit i jep lëkurës pamje rinore

Parandalon sëmundjet e zemrës

Ndihmon në zhvillimin e trurit

Është ideal për diabetikët

Pengon rënien e flokëve/Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë