Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Të mirat që vijnë nga lëngu i portokallit

Lëngu nga portokalli është një prej lëngjëve më të shëndetshme.

Hulumtimet tregojnë që portokalli është i pasur me substanca që vepronë si anti-kancer dhe gjithashtu ndihmon në stablizimin e presionit të gjakut.

Më poshtë ju do të mund t’i lexoni edhe disa arsye të tjera se pse lëngu i portokallit është aq shumë i shëndetshëm:

Portokalli përmban hesperidina, që ndikon pozitivisht në sistemin kardivaskular dhe ul nivelin e kolesterolit në gjak.

Është i pasur me vitaminën C që ndihmon në forcimin e sistemit imunitar

Për shkak të vitaminës C, ky frutë vepron si antioksidantë /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë