Sht, Kor 31, 2021
Banner Top
Banner Top
Sonte në “Takim virtual me Shëndritin”, doktori i mjekësisë, Atdhe Agaj

Sonte, më fillim nga ora 21:00, në emisionin “Takim virtual me Shëndritin” do të jetë i ftuar doktori i mjekësisë, Atdhe Agaj.

Agaj aktualisht është i angazhuar si mjek në Klinikën e Onkologjisë në QKUK, si dhe në klinikën private Agaj Medical.

Me Agajn do të bisedohet në lidhje me helmimet. Ndërkohë, të gjithë ata që kanë pyetje, këtë mund ta bëjnë duke u orientuar në faqen “Familja Jonë”, në Instagram dhe Facebook ose gjatë kohës kur intervista është duke u zhvilluar, në hapësirën për komente.

Për shumcka në lidhje me helmimet, ndiqeni emisionin më fillim nga ora 21:00, vetëm në faqen “Familja Jonë” në Facebook.

Arkiva

Kategoritë