Mar, Sht 19, 2023
Banner Top
Banner Top
Simptomat që paralajmërojnë sulm në tru

Në SHBA çdo vit, 800 mijë persona pësojnë sulm në tru. Ky numër mund të jetë shumë më i vogël, nëse personat i shohin me kujdes simptomat që paraqiten shumë kohë përpara se sulmi të ndodhë.

Presioni i lartë i gjakut  – mund të shkaktojë shumë probleme shëndetësore, përfshirë këtu edhe sulmin në tru.

Probleme me shikim – një prej simptomave më të shpeshta të sulmit në tru, lidhet me shikim të dobët në njërin sy.

Mpirje në njërën pjesë të trupit – këtu përfshihet edhe mpirje në njërën dorë, këmbë dhe njërën jesë të fytyrës.

Marramendje – një studim ka treguar që marramendja, është një prej simptomave më të shpeshta që paraqitet tek personat që priten të kenë sulm në tru./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë