Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Si të ia ulni temperaturën fëmijës pa medikamente?

Jemi në një stinë kur i vogli juaj mund të sëmuret më lehtë, se në periudhat e tjera të vitit.

Një prej shqetësimeve, me të drejtë, të shumë prindërve është kur fëmija i tyre ka temperaturë të lartë. Por çfarë ndodhë kur fëmija juaj ka temperaturë të lartë e ju nuk dëshironi t’i jepni medikamente?

Ja disa metoda se s’i të ia ulni temperaturën të voglit tuaj:

Vendosjani një leckë të lagur me ujë të ftohtë në ballë

Pastroni atë me ujë të ngrohtë – jo me të ftohtë pasi uji i ftohtë mund ta nxitë trupin që të rritë temperaturën.

Jepni të konsumojë shumë jogurt dhe kos /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë