Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Si ta rimerrni vetën pas lindjes cezariane?

Lindja është një proces që mund të kryhet në dy mënyra: lindja normale dhe lindja cezariane.  Për shkak të gjendjes shëndetësore, mjekët shpeshherë u rekomandojnë nënave që të bëjnë lindje cezariane.

Por gjithmonë e më shumë po shtohet numri i grave që preferojnë këtë lloj lindje dhe zgjedhin me vullnet që të lindin përmes prerjes cezariane.

Çfarë duhet të bëni pas operacionit?

Jepni kohë vetës për tu shëruar. Ju  duhet të pushoni dhe ka raste kur nënës i kërkohet të qëndrojë në spital për tre apo katër ditë.

Ju gjithashtu duhet të fokusoheni në ushqimin që konsumoni, pasi ju nevojiten ushqime me sa më shumë vlera ushqyese.

Për të përjetuar në maksimum momentet e para me fëmijën tuaj dhe që lindja cezariane të shkojë në mënyrën më të mirë të mundshme, ju mund të shkoni tek Spitali Sirona.

Youtube

Arkiva

Kategoritë