Sht, Maj 27, 2023
Banner Top
Banner Top
Si ta gjeni një mik të vërtetë?

Mënyra më e drejtë për të gjetur një mik të mirë, është që të jeni vet i tillë.

Nëse jeni të vetmuar dhe nuk keni miq të vërtetë, atëherë filloni të mendoni nëse ju keni qenë të tillë.

Jini person i tillë që kur një person tjetër llogaritë në ju, ju t’i jepni më të mirë. Jini të parët që i shkruani dhe e pyesni se si po i shkojnë gjërat.

Premtoni që nuk do të zhdukeni kur ata kanë nevojë për ju.

Jini një mik i tillë që i tregon ndjenjat e vërteta.

Jini një preson i tillë që të tjerët i prisni me buzëqeshje dhe i inkurajoni ata t’i ndjekin ëndrrat e tyre.

Jini një mik i tillë që nuk largohet nga situatat e vështira.

Jini një mik/mike e tillë që feston për arritjet e shoqërisë.

Shokët/shoqet e vërteta janë të dashur/a, të sinqert/a dhe nuk janë egoist/e.

Youtube

Arkiva

Kategoritë