Mër, Jan 26, 2022
Banner Top
Banner Top
Si përgatitet uji i rrushit të thatë?

Zgjidhni disa kokrra rrushi të thatë të zi.

Merrni një enë dhe hidhni në të tre kupa ujë dhe një kupë me rrush të zi.

Ziejeni përzierjen për dy minuta dhe lërini më pas për 24 orë.

Ditën e nesërme pini një gotë.

Mund ta pini të nxehtë, të ngrohtë ose të ftohtë.

Në vetëm dy ditë do të ndieni rezultate pozitive.

Këshillohet të vazhdohet kjo kurë për një javë.

Kjo recetë preferohet kur ju ngacmon kolli, dhe ka rezultuar shumë me sukses.

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë