Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Shqipëri: Lehtësohen masat – mbushen parukeritë

Nga sot Shqipëria hyri në një fazë me lehtësime të reja të vendosura nga qeveria për hapjen graduale të bizneseve që janë mbyllur si pasojë e koronavirusit.

Ndër to edhe hapja e bllokut të tretë të bizneseve duke lejuar që të ushtrojnë aktivitetin e tyre sipas protokolleve strikte të sigurisë, klinikat dentare, parukeri, berber dhe dyqanet në qendrat tregtare.

Thënë këtë, kanë qenë të shumtë qytetarët që u janë drejtuar berberëve dhe parukerive./tch

Youtube

Arkiva

Kategoritë