Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Shprehitë e përditshme që po ua dëmtojnë shëndetin

Cdo kush e di që pirja e duhanit dhe ushqimet e shpejta, kanë një ndikim negativ në gjendjen shëndetësore të njeriut. Por përvec duhanit e ushqimit, rol të madh kanë edhe disa shprehi të tjera të përditshme.
Mbajtja e portofolit në xhepin pas

12 Daily Habits That Harm Our Health Little by Little


Ndonëse mund të duket një vend më i sigurt për ta mbajtur portofolin, padyshim që ky nuk është vendi më i shëndetshëm. Nëse ju uleni mbi portofol, do të keni probleme të mëdha me shpinë.

Paisjet teknologjike në shtrat

12 Daily Habits That Harm Our Health Little by Little


Studimet e fundit kanë treguar që përdorimi i paisjeve tekonologjike pak para se të flemë, ndikojnë në cilësinë e gjumit.

Pastrimi i duarve më ujë të nxehtë

12 Daily Habits That Harm Our Health Little by Little


Eshtë një tjetër shprehi që ndikon në shëndet. Studimet kanë treguar që mikrobet mbyten njëjtë si me ujë të nxehtë ashtu edhe me të ftohtë.

Konsumimi i ujit nga shishet e plastikës

12 Daily Habits That Harm Our Health Little by Little


Shishet e plastikës, paraqesin një kërcënim serioz jo vetëm për natyrën por edhe për shëndetin e njeriut.

Youtube

Arkiva

Kategoritë