Hën, Tet 18, 2021
Banner Top
Banner Top
Së shpejti fillon Kongresi i Parë Kombëtar i Profesionistëve Shëndetsor

Shoqata e Mamive të Kosovës (SHMAKS) në partneritet me Shoqatën e Infermierëve të Urologjisë, Shoqatën e Infermierëve të Neurologjisë, Shoqatën e Laborantëve, Shoqatën e Infermierëve të Psikiatrisë dhe Shoqatat e Infermierëve – Mamive të Shqipëria, Malit i Zi dhe Maqedonia, organizon:

Kongresin e 1rë Kombëtar të Profesionistëve Shëndetësor që do të mbahet me 06 – 07 Dhjetor 2019, në Prishtinë.

Ky eveniment i shoqatave të profesionistëve shëndetësor ka qëllim:


➢ Të shërbejë si mundësi përmes së cilës, profesionistët shëndetësor do të promovojnë punën e tyre edukative, profesionale dhe hulumtuese shkencore.

➢ Të organizojë aktivitete në fushën e edukimit të vazhdueshëm profesional përmes simpoziumeve, konferencave dhe punëtorive profesionale./Familja Jonë

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë