Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Sa të rrezikshme janë disa përbërës nga produktet e grimit?

Ndonëse shumë përbërës të grimit janë të sigurt, një numër prej tyre mund të jetë i dëmshëm si për trupin ashtu edhe për mjedisin.

Kur një person përdor kozmetikë, lëkura thith përmbajtjet menjëherë, të cilat pastaj mund të hyjnë në rrjedhën e gjakut.

Disa kimikate të pranishme në kozmetikë, mund të përmbajnë përbërës që studiuesit i shohin si shumë shqetësuese për shëndetin.

Disa nga këto shqetësime shëndetësore përfshijnë: kancer, crregullime endokrine dhe probleme neurologjike./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë