Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Pse nuk duhet të kërkoni nga partneri që të ndryshojë?

Ndonjëherë çiftet fokusohen shumë që të tentojnë ‘t’i përmirësojnë’ partnerët. E pikërisht kjo gjë i ndan çiftet.

Lidhjet romantike dhe dashuria sipas ekspertëve nuk duhet të niset dhe as të vazhdohet me idenë që tjetri do të ndryshojë.

Janë pikërisht imperfeksionet që e bëjnë tjetrin të veçantë dhe nëse e dashuroni dikë, asnjëherë nuk do e detyronit që të ndryshojë.

Nëse partneri juaj nuk dëshiron të ndryshojë, atëherë ju në asnjë mënyrë nuk duhet të jeni kërkues që ai/ajo të ndryshojë. Nëse nuk mund ta pranoni atë me gjitha gjërat, me gjasë nuk duhet të jeni së bashku.

Disa kufi nuk duhet kaluar asnjëherë në lidhje – e detyrimi i partnerit për të ndryshuar është njëra prej tyre./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë