Mar, Sht 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Pse nuk duhet ta largoni grimin me lecka?

Ndonëse leckat për pastrimin e grimit mund të duken si zgjidhja e duhur pas një ditë të lodhshme, filloni e mendoni atë për së dyti herë.

Në fakt leckat për pastrimin e grimit mund të jenë tejet të dëmshme për lëkurën tuaj dhe të ju shkaktojnë shumë probleme.

Më poshtë mund t’i lexoni disa arsyeje pse nuk është mirë të përdoren leckat për largimin e grimit:

Shkaktojnë thatësirë

Mund të shkaktojnë reagime alergjike

Shkaktojnë plakjen e lëkurës

Mund edhe të shkaktojnë kancer

Youtube

Arkiva

Kategoritë