Die, Maj 9, 2021
Banner Top
Banner Top
Pse keni mpirje të fytyrës?

Mpirja nënkupton mungesën e ndjenjës ose humbje e ndjesisë. Kur keni mpirje në një pjesë të fytyrës, kjo mund të jetë simptomë e disa gjendjeve shëndetësore, përfshirë migrenën dhe alergjitë.

Mpirja në secilën pjesë të trupit zakonisht ndodh si rezultat i dëmtimit të nervave.

Problemet me nerva zakonisht vijnë nga një reaksion alergjik, por ato gjithashtu mund të jenë thjesht një përgjigje ndaj të ftohtit./FamiljaJone

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë