Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse është më mirë të heshtni në disa raste?

Ju nuk keni nevojë që të qëndroni me një person që ju lëndon. Nuk keni nevojë t’i ofendoni ata që ju ofendojnë. Jo të gjithë njerëzit meritojnë vëmendjen tuaj, prandaj gjëja më e mirë që mund të bëni është heshtja.

Duke mos reaguar në gjëra që ju shqetësojnë, ju tregoni nivel të lartë të diturisë dhe maturisë.

Energjia juaj është shumë e vlefshme, që ta shpenzoni në gjëra që nuk ju bëjnë mirë.

Duke mos reaguar nuk do të thotë që ju pajtoheni me atë që ju ndodhë, por që në fund të fundit e vetja juaj është më e rëndësishme./FamiljaJone

Youtube

Arkiva

Kategoritë